Over ons

Over Ons

Brakeaway is geboren uit pure passie voor het fietsen en opgericht in 2017. Als fietsliefhebbers geloven we dat ieder moment op de tweewieler van onschatbare waarde is. Daarom streven we ernaar om elke fietsrit beter, leuker en waardevoller te maken.

Toen we Brakeaway begonnen, zagen we een kans om iets te doen met onze liefde voor fietsen. Niet alleen de rit zelf, maar ook de voorbereiding, de kleding en de gemeenschap die ermee gepaard gaat. We vonden dat er een behoefte was aan een plek waar liefhebbers van het fietsen konden samenkomen, niet alleen om kwaliteitskleding te kopen, maar ook om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fietswereld.

Daarom kozen we ervoor om ons te specialiseren in het aanbieden van Parentini fietskleding. Dit Italiaanse merk maakt al 40 jaar ambachtelijk fietskleding en we zijn trots op onze samenwerking. Bij Brakeaway vind je de prachtige standaardcollectie van Parentini, maar bieden we ook maatwerk voor teams, clubs en bedrijven.

Naast het verkopen van fietskleding, houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws in de fietswereld door middel van onze blogs en reviews. Ons doel is om een bron van kennis en inspiratie te zijn voor elke fietser, of je nu een beginner bent of een ervaren prof.

We zijn bijzonder trots op de positieve feedback die we ontvangen van onze klanten. Onze reviews op Trustpilot zijn een bewijs van onze toewijding aan uitstekende service en klanttevredenheid.

Bij Brakeaway draait alles om de fietservaring. Wij zijn er voor jou, zodat je snel en efficiënt alles krijgt wat je nodig hebt, en weer snel op je fiets kunt springen.

Want bij Brakeaway weten we dat er niets mooier is dan die perfecte rit. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze passie en samen met ons de weg op te gaan. Welkom bij Brakeaway - meer dan een merk, een beweging.