Parentini Team Race.2 Bib Short

C966

Nieuw product

Team Quality-Line: P.Race.2 met C6 Elastic Carbon zeem

De Race.2 bibshort is voorzien van de C6-HT Elastic Carbon zeem. De C6-HT Elastic Carbon zeem geeft je een zeer hoge comfort, heeft antibacteriële eigenschappen, geeft je een perfecte ondersteuning en droogt snel

Meer details

Meer informatie

Team Quality-Line: P.Race.2 met C6 Elastic Carbon zeem

De Race.2 bibshort is voorzien van de C6-HT Elastic Carbon zeem. De C6-HT Elastic Carbon zeem geeft je een zeer hoge comfort, heeft antibacteriële eigenschappen, geeft je een perfecte ondersteuning en droogt snel.

De brede elastische banden aan de pijpen biedt een stevige aansluiting op je bovenbeen. De stukjes siliconen aan de binnenzijde zorgen ervoor dat deze niet omhoog schuiven.

De zeer elastische bretellen zorgen voor een hoog draagcomfort. Toepassing van speciale lijmtechnieken, geven een hoge afwerking maar zorgen er ook voor dat de elasticiteit gewaarborgd blijft. Uiteindelijk wil niemand bretels die “knellend” aanvoelen. 

Het model Parentini Team Race.2 is ontworpen voor de custom markt. De Parentini Team Race.2 is vergelijkbaar met de Shark.2 uit onze collectie. 

Wist u dat u Parentini Team kleding ook in uw eigen ontwerp kan krijgen? Neem gerust contact met ons op om in prachtig Italiaanse merk in uw eigen ontwerp te kunnen fietsen.

Waarom kiezen voor Parentini Custom:

  • Geproduceerd in Italië
  • Geen ontwerpkosten
  • Geen setup kosten
  • Volledig Custom Sets

Leverbaar in de maten: XXS-XS-S-M-L-XL-XXL-3XL-4XL-5XL

Wil je meer weten over onze team kleding? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat vinden anderen van de Team Race.2? Lees de reviews van Racefietsblog of van Italiaanse Racefietsen

Overige Opties

Lees meer op ons blog