Parentini, Bike wear since 1976

K-Dry.3 Jas Transparant

Nieuw product

K-Dry.3 Jas Transparant

Je kent het wel. Dat je ongeacht de tijd van het jaar, meerdere seizoenen tegelijk tegen komt in één rit. En in sommige ritten zelfs alle vier de seizoenen!

Parentini K-DRY is hiervoor onze innovatieve oplossing. Het zorgt ervoor dat je comfortabel blijft onder de slechtst mogelijke omstandigheden. 

Meer details

€ 84,95

  • XL

Meer informatie

K-Dry.3 Jas Transparant

Je kent het wel. Dat je ongeacht de tijd van het jaar, meerdere seizoenen tegelijk tegen komt in één rit. En in sommige ritten zelfs alle vier de seizoenen!

Parentini K-DRY is hiervoor onze innovatieve oplossing. Het zorgt ervoor dat je comfortabel blijft onder de slechtst mogelijke omstandigheden. Lichtgewicht en eenvoudig opgeborgen in je achterzak, zul je niet doorhebben dat je de K-Dry bij je hebt. Tenminste… totdat je hem nodig hebt. Een spontane regenbui, snel wisselende weersomstandigheden, een plotseling koufront, een lange afdaling met een groot verschil in temperatuur boven op de berg of in het dal. Dit zijn de situaties waarbij Parentini K-Dry het best tot zijn recht komt en je lichaam wordt beschermt tegen wind en kou

Gemaakt met een speciaal lichtgewicht membraam dat winddicht, waterdicht en ademend is. De stof voelt zeer zacht aan en is super klein op te vouwen zodat het eenvoudig in je achterzak past. De stof is behandeld met het speciale POLYURETHANE membraam. 

 Specificaties:

  •         Waterdicht! Houd je droog in de regen
  •         Winddicht
  •         Ademend
  •         Super klein op te vouwen
  •         100% handgemaakt in Italië

 

Maattabel

S M L XL XXL
Borst 94cm 98cm 104cm 110cm 116cm

Overige Opties

Verkrijgbaar bij:

Martijn’s Race en MTB Centre
Tukse weg 131

8334 RT Tuk
Nederland
Telefoon: 0521-521018 Plan je route

Italian Cycle Experience
Dorpsstraat 67

2661CE Bergschenhoek
Nederland
Telefoon: +31 105 224 684 Plan je route