Parentini, Bike wear since 1976

Stasdock – Deep silver

Nieuw product

De Stasdock is een krachtige en stijlvolle muurbeugel voor jouw sportfiets en bijbehorende accessoires. Het ophangsysteem is gemaakt van bijzonder sterk staal en afgewerkt met een hoogwaardige en harde coating, waardoor we de Stasdock in meerdere kleuren kunnen aanbieden. Bij de levering ontvang je ook het nodige montagemateriaal en een eenvoudige handleiding.

Exclusief getoonde accessoires

Meer details

€ 119,95

Meer informatie

Ophangsysteem voor sportfietsen “Made in Holland”

De Stasdock is een krachtige en stijlvolle muurbeugel voor jouw sportfiets en is zo uitgerust dat je er ook fietsaccessoires in kunt opslaan, zoals je schoenen, helm, bril en luchtcapsule.

Het ophangsysteem is gemaakt van bijzonder sterk staal en afgewerkt met een hoogwaardige en harde coating, waardoor we de Stasdock in meerdere kleuren kunnen aanbieden. De muurbeugel bestaat uit twee componenten welke eenvoudig te monteren zijn en samen een fiets ophangsysteem vormen. De handleiding en het bijgeleverde montagemateriaal helpen je met gemak op weg.

In de binnenzijde zit een duurzaam schuimstuk, dat nauwkeurig is uitgesneden met een ultra 3D-laserkop. Een essentieel onderdeel. Het beschermt namelijk niet alleen tegen krassen, maar zorgt ook voor de nodige stabiliteit. Hierdoor kun jij gewoon aan je fiets werken, terwijl deze in de Stasdock hangt. Daarnaast zorgt het 25 centimer lange schuimstuk ervoor dat de Stasdock gebruikt kan worden voor elk type racefiets.

Om ook de veiligheid van je fiets te waarborgen, zitten er op de bovenzijde twee inkepingen voor een kettingslot.

Exclusief getoonde accessoires

TECHNISCHE DETAILS

Gewicht 6 Kg
Afmetingen 36cm x 36cm x 35cm
Maximale draagkracht 14,5 kg
Gepoedercoat Ja
Frame beschermend draagstuk Ja
Kettingslot insparingen Ja
Schoenenhouder Ja
Patroon plaatsen 6
Brillen hanger Ja
Montage materiaal Inbegrepen
Handleiding Inbegrepen
Geproduceerd In Nederland
Kleur Deep Zilver

Lees meer op ons blog