Parentini, Bike wear since 1976

Over Brakeaway

Brakeaway_logo

Wie zijn wij:


Brakeaway is opgericht omdat we eigenlijk liever de hele dag fietsen. In de tijd dat wij niet op de fiets zitten, willen we ons bezig houden met manieren om de kostbare fietsuren nog beter in te zetten, leuker of mooier te maken. Toch verspillen we veel kostbare tijd in een kantoor en houden we ons bezig met dingen die er eigenlijk niet toe doen. En dat is natuurlijk zonde.

BrakeAway is distributeur en leverancier van Parentini fietskleding. Dit Italiaanse merk maakt al 40 jaar op ambachtelijke wijze fietskleding. Zodra je een Parentini aantrekt begrijp je waarom wij vinden dat het thuis hoort op het Nederlandse asfalt.

Door reviews en blogs houden we je op de hoogte van de producten die we voeren en de laatste ontwikkelingen in de wereld van het fietsen.  En omdat ook jij liever op de fiets zit, is onze service snel en to the point.

Hoewel de website het hart van de organisatie vormt, richten we ons niet alleen op online verkopen. De belangrijkste winkel in het leven van een fietser is de lokale fietsenmaker. We richten ons op samenwerking met de mannen met het smeer aan de handen omdat we het belangrijk vinden dat zij zich kunnen richten op wat zij het beste kunnen en er in geloven dat we elkaar kunnen versterken.