Parentini, Bike wear since 1976

Shark.2 Super Roubaix Bib Short

Nieuw product

De Shark.2 Super Roubaix Bib Short is de ideale winter fietsbroek van Parentini voor de frisse / koude dagen. Voorzien van een fleece voering voelt de binnenkant zacht aan.

De Shark.2 Bib Short is warm, winddicht, sneldrogend en perfect te combineren met een paar goede beenwarmers.

Koop nu de bijpassende super roubaix beenwarmers met 50% korting!

Voor temperaturen van -2 tot +20 Super Roubaix

Meer details

€ 109,95

  • L
  • XL
  • XXL

Meer informatie

De Shark.2 Super Roubaix Bib Short is de ideale winter fietsbroek van Parentini voor de frisse / koude dagen.

De Shark.2 is voorzien van de C6-HT Elastic Carbon zeem. De C6-HT Elastic Carbon zeem geeft je een zeer hoge comfort, heeft antibacteriële eigenschappen, geeft je een perfecte ondersteuning en droogt snel.

De Shark.2 is voorzien van een fleece voering waardoor de binnenkant zacht aanvoelt en geeft tevens de broek een warm draagcomfort.

De brede elastische banden aan de pijpen biedt een stevige aansluiting op je bovenbeen. De stukjes siliconen aan de binnenzijde zorgen ervoor dat deze niet omhoog schuiven.

De zeer elastische bretellen zorgen voor een hoog draagcomfort. Toepassing van speciale lijmtechnieken, geven een hoge afwerking maar zorgen er ook voor dat de elasticiteit gewaarborgd blijft. Uiteindelijk wil niemand bretels die “knellend” aanvoelen. 

De fleece gevoerde binnenkant voelt lekker zacht en de broek loopt lekker hoog door zodat je onderrug en -buik ook goed beschermd en warm blijven.

Materiaal : 85% Poliamide - 15% Lycra

Eigenschappen:

Winddicht:
Waterdicht:
Isolerend:
Ademend:
Licht gewicht:

Voor temperaturen van -2 tot +20

Zeer geschikt voor gebruik tijdens herfst, winter en het voorjaar

SUPER ROUBAIX® is een wintertextiel, dat multi-elastisch is en zo de spieren goed ondersteunt. De opgeruwde binnenkant verwarmt en isoleert, en verbetert op die manier de spieractiviteit. Super Roubaix is extreem duurzaam en goed bestand tegen wrijving. Als bewegingsvrijheid en optimaal comfort in koude omstandigheden belangrijk zijn, dan is Super Roubaix de juiste keuze.

Super Roubaix

Maattabel

S M L XL XXL
Lengte 170/175cm 176/180cm 181/185cm 186/188cm 189/190cm

Overige Opties

Lees meer op ons blog