Parentini, Bike wear since 1976

Tiger.2 Zwart (H)

Nieuw product

Tiger.2 2018 Granfondo Light Anatomic Bib Short

De Tiger.2 fietsbroek, is de top fietsbroek van Parentini.

De Tiger.2 broek is de ideale broek voor de lange ritten. "Granfondo Light" is een geavanceerd samengesteld materiaal. De bijzondere constructie maakt fietsbroek perfect ademend, zorgt voor een snelle afgifte van je warmte en geeft je maximaal comfort.

Meer details

€ 149,95

  • M
  • L
  • XL

Meer informatie

Tiger.2 2018 Granfondo Light Anatomic Bib Short

De Tiger.2 fietsbroek, is de top fietsbroek van Parentini. De Tiger.2 broek is de ideale broek voor de lange ritten. Niet voor niets gebruiken we voor deze broek als basis materiaal “Granfondo Light”. Een geavanceerde samengesteld materiaal met een bijzondere constructie maakt fietsbroek perfect ademende, zorgt voor een snelle afgifte van je warmte en geeft je maximaal comfort.

De Tiger.2 is voorzien van de C6-Flou zeem. De C6-Flou zeem geeft je een hoge comfort, heeft antibacteriële eigenschappen, geeft je een perfecte ondersteuning en droogt snel.

De brede elastische banden aan de pijpen biedt een stevige aansluiting op je bovenbeen. De stukjes siliconen aan de binnenzijde zorgen ervoor dat deze niet omhoog schuiven.

De zeer elastische bretellen zorgen voor een hoog draagcomfort. Toepassing van speciale lijmtechnieken, geven een hoge afwerking maar zorgen er ook voor dat de elasticiteit gewaarborgd blijft. Uiteindelijk wil niemand bretels die “knellend” aanvoelen.

Maattabel

S M L XL XXL
Lengte 170/175cm 176/180cm 181/185cm 186/188cm 189/190cm

Wat vinden anderen van de Tiger.2? Lees de review van road.cc

Lees meer op ons blog