Korting? Fiets er maar voor!

Goed nieuws voor de kilometervreters, strava extremisten en liefhebbers van Italiaanse fietskleding. Bij Brakeaway.nl fiets je vanaf nu je eigen korting bij elkaar. Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met Sportwallet, een fantastisch nieuw bedrijf dat jouw kilometers om zet in keiharde korting. Vergeet de  eindjaars sale, waar je zomerkleding koopt wanneer het winter wordt. Verdien de korting het hele jaar door, met jouw favoriete hobby.

Sportwallet is een nieuw online platform dat jouw kilometers om zet in korting bij diverse aangesloten winkels. Dit doen ze door de sportwallet app te koppelen aan jouw Strava account. Verdien 200 euro korting op een nieuwe fiets, door 750 kilometer te fietsen of lever 224 kilometer in voor 15% korting op sportvoeding. Voor 15% korting op de allermooiste fietskleding van Parentini, hoef je slechts 200 kilometer bij elkaar te fietsen. Appeltje eitje. 

Meedoen is eenvoudig. Ga naar de app- of play store en download de sportwallet app, maak een account aan en koppel je strava account. Sportwallet heeft het hele proces kinderlijk eenvoudig gemaakt, zodat je snel op het zadel kunt springen om je eerste kortingen bij elkaar te fietsen.

We wisten al dat fietsen de allerleukste hobby was, maar dat het geld bespaard is voor ons echt nieuw.

Download de Sportwallet app dus direct voor android of ios.