Favero Assioma DUO vermogensmeter dubbelzijdig, accuraat en scherp geprijsd!

Steeds meer mensen trainen met behulp van een vermogensmeter. Er is al veel over de voordelen geschreven, maar ondanks dat deze meters al behoorlijk lang op de markt zijn, blijft de prijs genadeloos hoog. Voor een enkelzijdige meter betaal je al snel zo'n 500 euro, en voor een dubbelzijdige meter tel je vaak minimaal 1000 euro neer. Leg dat maar eens uit thuis.

De Assioma komt compleet met alle benodigde montagematerialen, schoenplaatjes en natuurlijk de twee pedalen met vermogensmeter. Je hebt dus alles om meteen te kunnen beginnen.

De pedalen hebben de standaard Look Keo plaatjes en wegen zo’n 156 gram per stuk. Dat is maar 20 gram meer dan een standaard look keo pedaal.

En dan het belangrijkste, de betrouwbaarheid van de data. DcRainmaker heeft de pedalen uitgebreid getest, en vergeleken met veel andere – veel duurdere – vermogensmeters. Op zijn site zijn vele relevante meetgegevens te vinden, maar zijn conclusie is eenvoudig. Er zijn geen noemenswaardige afwijkingen  te vinden tussen de Assioma's en haar concurrente. De Assioma's zijn enorm betrouwbaar, op zowel het weergegeven vermogen als de cadans.

Iedereen die deze zomer wil gaan trainen op vermogen, moet deze pedalen zeker op de shortlist zetten.

Natuurlijk koop je de altijd scherp geprijsde Favero Assioma Duo bij Brakeaway