Parentini, Bike wear since 1976

Parentini Custom

Aangemaakt: 07-05-2017 09:00:19
Categorie Algemeen

Parentini Custom

WE CARE

Voor de kwaliteit van de ontwerpen en het drukwerk van de voor jou gepersonaliseerde wielerkleding

Al meer dan 40 jaar is Parentini “custom” een van de fundamenten van het bedrijf. Parentini is marktleider in Italië voor gepersonaliseerde kits voor winkels, fietsclubs en professionele raceteams.

Een van de meest belangrijke aspecten van “custom” kleding is de kwaliteit van de designs en het drukwerk. Parentini accepteert hierbij geen compromissen. Doordat het ontwerpen van de designs en het bedrukken van de stoffen in huis gebeurt, hebben we volledige controle over dit proces. Hierdoor blinken we uit in dit belangrijke onderdeel van ons bedrijf.

Onze Italiaanse designers staan klaar om uw ideeën te vertalen naar een ontwerp dat volledig aansluit bij uw idee. En pas dan beginnen we met de productie. De technische aspecten van dit proces zijn complex, en wellicht niet zo voor de hand liggend. Er komt veel bij kijken voordat je daadwerkelijk kunt fietsen in het ontwerp idee dat u heeft.

  • Een juiste lay-out zorgt ervoor dat de ontwerpen schaalbaar zijn. Zo komt het ontwerp goed uit op alle maten van klein   tot groot.
  • De juiste plaatsing van alle sponsors en merknamen.
  • Nauwkeurige uitwerking van alle logo’s en lettertypen.
  • Ontwerpen die er geweldig uit zien! Ongeacht de complexiteit, zowel op de fiets als bij de koffie achteraf.
  • Wij werken met de hoogst mogelijke digitale resoluties zodat de prints er exact zo uitkomen als bedoeld.
  • De kwaliteit van de kleuren van het ontwerp hangen voor een belangrijk deel af van de kwaliteit van de gebruikte inkt. Parentini werkt uitsluitend met de allerbeste Italiaanse inkten.
  • Elke kledingstuk wordt bedrukt doormiddel van sublimatie. In dit proces wordt de inkt eerst op speciaal papier gedrukt en hierna op de stof gedrukt door middel van hitte. Wij gebruiken bij dit belangrijke onderdeel van het proces alleen materialen van de allerhoogste kwaliteit.

Parentini sluit geen compromissen bij het uitzoeken van het de materialen die bij het druk proces gebruikt word. We selecteren niet alleen de beste materialen die er te koop zijn, maar we zorgen er ook voor dat ieder kledingstuk aan de strenge Europese regels voldoen. Aan het van iedere productie hanteren we een strenge kwaliteitscontrole, zodat we de allerhoogste kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten. 

Deel dit bericht

Zoek in onze Blog