Parentini, Bike wear since 1976

Calzino Plus+ Sokken Bekijk groter

Calzino Plus+ Sokken

Nieuw product

Parentini Calzino Plus+ sokken ondersteunen de bloedcirculatie, helpen je sneller herstellen na inspanning en verminderen de kans op blessures. De strakke pasvorm zorgt voor minder beweeglijkheid van de kuitspieren, waardoor de trekkracht van de pezen aan je scheenbenen vermindert.

Combineer de Calzino Plus sokken en koop 2 paar voor €24,95

Meer details

€ 14,95

  • S/M

Meer informatie

Parentini Calzino Plus+ sokken ondersteunen de bloedcirculatie, helpen je sneller herstellen na inspanning en verminderen de kans op blessures. De strakke pasvorm zorgt voor minder beweeglijkheid van de kuitspieren, waardoor de trekkracht van de pezen aan je scheenbenen vermindert. Daarnaast wordt het bloed in de onderbenen sneller richting het hart geduwd waardoor afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd.

Ook zijn de Parentini Calzino Plus+ sokken zeer elastisch, goed ademend en vochtregulerend. Hierdoor behoud je voor lange tijd een droog en comfortabel gevoel. Verder zijn deze heerlijk sokken gemaakt van het unieke DRYARN® materiaal.

Maatvoering:

S/M voor schoenmaten : 38/42

L/XL voor schoenmaten: 42/47

DRYARN® IS THE PERFECT PARTNER FOR ATHLETES  WHO SUBJECT THEIR BODIES TO STRESS, PROFUSE PERSPIRATION, FREQUENT AND SUDDEN CHANGES IN TEMPERATURE DURING SPORTING ACTIVITIES. ”

Overige Opties